Glad av mat – Hav

Vil du bruke mer råvarer i hverdagen, uten å måtte bruke lang tid på kjøkkenet? Kokeboka HAV hjelper deg å gjøre det enkelt. Her finner du oppskrifter på mat der råvarer fra havet står i sentrum. Her finner du mat som funker i hverdagen. Fotograf Elisabeth, kokk Mike, grafisk designer Garry og jeg har satt sammen en kokebok vi håper du kan ha glede av i mange år.

Glad av mat

I ”Glad av mat” finner du oppskrifter på enkel hverdagsmat uten melk og gluten. Det er også lagt vekt på mat som holder blodsukkeret stabilt, det vil si at det er brukt lite sukker og stivelse i oppskriftene. Et kapittel heter ”unntak”, her er oppskriftene med sukker og stivelse samlet. F.eks finner du oppskrift på langpannekake, sjokoladefromasj og risengrynsgrøt, alt sammen uten melk og gluten. Boka passer i hverdagen, enten man er helt uten melk og gluten, kjenner noen som er det, eller bare trenger litt inspirasjon til sunn mat.

Utsolgt! Kommer i ny og forbedret utgave høsten 2019

Glad av mat – Vinter

I vinterboka vår finner du oppskrifter på mettende frokoster, varmende gryteretter og deilig tilbehør. I tillegg er det egne kapitler for advent, jul og nyttår med all den gode maten som hører julehøytiden til. Alle oppskriftene er uten melk og gluten og har fokus på stabilt blodsukker. Gled deg til en skikkelig smaksopplevelse!

Glad av mat – Xpress

Travel hverdag? Ingen grunn til å spise dårlig av den grunn. I Glad av mat XPRESS finner du gode oppskrifter på ren mat som går raskt å lage og oppskrifter med litt forberedelser. Alle oppskriftene er uten melk og gluten, og det er lagt vekt på mat som holder blodsukkeret stabilt.