Glad av mat – Høst

NYHET

Glad av mat HØST er like aktuelle uansett årstid. Her står råvarene i sentrum. Vi bruker enkle råvarer og lager enkle oppskrifter.

Starten på konseptet Glad av mat var et ønske om å være gladere. En av løsningene ble å lage maten selv av råvarer fra naturen og å gjøre det så enkelt at det var gjennomførbart i hverdagen. Naturen byr på råvarer som kan gi overskudd og styrke og dermed også mer glede.

Enten du trenger en god start på dagen, mat på farten, noe å lage av grønnsaker, middagsmat eller noe søtt, kan du finne inspirasjon her i denne boken.

Glad av mat – Hav

Vil du bruke mer råvarer i hverdagen, uten å måtte bruke lang tid på kjøkkenet? Kokeboka HAV hjelper deg å gjøre det enkelt. Her finner du oppskrifter på mat der råvarer fra havet står i sentrum. Her finner du mat som funker i hverdagen. Fotograf Elisabeth, kokk Mike, grafisk designer Garry og jeg har satt sammen en kokebok vi håper du kan ha glede av i mange år.

Glad av mat

En revidert og gjennomarbeidet utgave av den første boka som kom i 2011. I Glad av mat finner du oppskrifter på enkel hverdagsmat. Det er også lagt vekt på mat som holder blodsukkeret stabilt, det vil si at det er brukt lite sukker og stivelse i oppskriftene. Et kapittel heter ”unntak”, her er oppskriftene med sukker og stivelse samlet. I denne kokeboka finner du oppskrift på brød, middager, pizza, retter med grønnsaker og kaker. Alle oppskriftene er naturlig uten gluten, og av meieriprodukter bruker vi kun smør av og til. Boka passer i hverdagen når man trenger litt inspirasjon til mat laget av enkle, rene råvarer.

Glad av mat – Vinter

I vinterboka vår finner du oppskrifter på mettende frokoster, varmende gryteretter og deilig tilbehør. I tillegg er det egne kapitler for advent, jul og nyttår med all den gode maten som hører julehøytiden til. Alle oppskriftene er uten melk og gluten og har fokus på stabilt blodsukker. Gled deg til en skikkelig smaksopplevelse!

Glad av mat – Xpress

Travel hverdag? Ingen grunn til å spise dårlig av den grunn. I Glad av mat XPRESS finner du gode oppskrifter på ren mat som går raskt å lage og oppskrifter med litt forberedelser. Alle oppskriftene er uten melk og gluten, og det er lagt vekt på mat som holder blodsukkeret stabilt.