Juletapas & julebakst

   

Torsdag 25. november kl 18 – 21 

Onsdag 8. desember kl 18 – 21 – ledige for grupper fra 6 personer

Torsdag 9. desember kl 18 – 21 – ledige plasser

Velkommen til kurs på Bjelland Gard! Kurset holdes inne i det koselige huset, og temaet er juletapas og julebakst. Du deltar ikke i matlagingen, her er det bare å komme og senke skuldrene og nyte.

Vi skal lage flere små retter, fingermat som kan kombineres på lunsjbordet eller brukes i matpakken. Vi skal også lage en annerledes julebakst, der vi gjør det enkelt og bruker rene råvarer og glutenfri melblanding.

Vi liker å lage mat av enkle råvarer og krydder. Fordi det både gjør godt og smaker godt. På kursene våre viser vi hvor enkelt matlagingen kan gjøres.

Hjertelig velkommen til inspirasjon og julestemning på Bjelland Gard.

PÅMELDING

Du kan melde deg på via disse to alternativene: 

SMS: 92 88 23 23
Mail: glm@gladavmat.no

Pris per person kr 990,-

Inkluderer velkomstdrikke, 3-retters smaksprøver, te og bålkaffe. Du får også med deg en  goodiebag med oppskriftsmagasin, en pose med Glad av mat salte mandler og en råvare.

Når du har fått bekreftelse på at er påmeldt, kan du betale her: VIPPS 554050.
Eller få tilsendt faktura. 

Hjertelig velkommen til Bjelland i Gjesdal. Adresse: Gjesdalvegen 724, 4334 Ålgård. Tjue minutter å kjøre fra Sandnes.

Sagt av tidligere deltakere:

Dette var knallbra! Veldig kjekt og knallgoe mat.
Jeg ble så inspirert til å komme i gang igjen med å lage mer mat fra bunnen.
For en plass, gal-jilt!!
Åh – dette er det beste jeg har smakt!

KURSHOLDERE

Gunhild Lovise Maudal

Helt fra hun var liten, har Gunhild Lovise vært interessert i matlaging og enkle, rene smaker. Hennes første opplevelser med mat, var på gården på Bjelland der hun vokste opp med kyr, sauer og høner. Hun fikk tidlig slippe til på kjøkkenet. Gunhild Lovise brenner for å lage maten selv og gjøre det så enkelt at det er overkommelig i en ellers travel hverdag. Å bruke gode råvarer gir overskudd og godt humør, og Gunhild Lovise er glad i å utforske mulighetene som finnes blant alle råvarene. Sammen med kokebokteamet har hun gitt ut flere kokebøker om temaet, og sammen med Lisbeth holder hun kurs om det å lage mat av enkle råvarer.

Lisbeth Ravndal

Lisbeth driver Hjerte Kraft, idé og konseptutvikling samt coachingsamtaler, gjerne ute på tur. Hun deler samme lidenskap som Gunhild Lovise for god mat og gode råvarer tilberedt på enkle måter. Hun skaper nye, gode opplevelser som er med på å gi positive endringer hos mennesker. Lisbeth er også med på utviklingen av Glad av mat. Les mer om henne her: www.hjerte-kraft.no, FB og Insta @hjertekraften.

Vi tar imot større grupper, foreninger og firma. Ta kontakt for tilbud.

Vi ønsker at du skal ha en fin kveld med gode opplevelser, og bli inspirert😊