Gunhild Lovise Bjelland

Gunhild Lovise skriver og holder i trådene. Helt fra barnsben av har hun vært interessert i matlaging og enkle, rene smaker. 

Hennes første opplevelser med mat var på gården der hun vokste opp med melkekyr, sauer og høner. Pudding av råmelk var en av favorittene, og hun fikk tidlig slippe til på kjøkkenet. I en periode på et par år, bodde familien i regnskogen i Liberia i Vest-Afrika. Her var tilgangen på råvarer god hele året, og familien spiste det som vokste og levde i området. Her kjente hun lukten av lime for første gang, denne frukten som dufter så fantastisk godt og som kan gjøre så stor forskjell i en matrett. Lukten av lime tar henne fremdeles tilbake til regnskogen. Gunhild Lovise brenner for å lage mat av gode råvarer og eksperimenterer gjerne med nye smakskombinasjoner.

Ta kontakt om du ønsker å booke kurs eller foredrag
med Gunhild Lovise:

Mail:post@bjellandgard.no
Tlf.: 92 88 23 23

Michael Butler
Michael ButlerKokk
Mikes kreativitet og sans for farger kommer til uttrykk når han gjør maten vi lager klar til fotografering. At han ble kokk var ingen tilfeldighet. Allerede i tenårene fattet han interesse for matlaging. Hjemme i Danmark spiste de tradisjonell, hjemmelaget mat, og han lærte å sette pris på ekte råvarer. Mike hadde erfaringer fra topprestauranter både i Danmark og England før han slo seg ned i Norge. Han er en mester i å kombinere smaker slik at du får en matopplevelse utenom det vanlige. Når vi møtes for å ta bilder av mat til kokebøkene, er det alltid et høydepunkt å kunne nyte maten og smakene etter fotoshooten.
Elisabeth Tønnessen
Elisabeth TønnessenFotograf
Elisabeth tar bildene til bøkene. Fra første bok har hun evnet å formidle den gode maten og atmosfæren rundt bordet. Elisabeth har helt siden hun var liten visst at det var fotograf hun ville bli. Hun har utdannelsen sin fra Trondheim, og begynte som selvstendig fotograf i 2003. Elisabeth elsker jobben sin. Hun er allsidig og har et bredt spekter av kunder i hele Rogaland. Hun ser det vakre i ting, og har evnen til å fange stemninger gjennom kameralinsen. Takket være henne er Glad av mat-bøkene en visuell opplevelse å bla igjennom.
Garry Thomson
Garry ThomsonDesigner
Garry er grafisk designer med stor sans for orden. Han har laget et genialt system for Glad av mat som gjør at det går an å jobbe med flere kokebøker samtidig uten å miste oversikten. Garry vokste opp i England og var på god vei til å bli astronaut, men livet ville det annerledes. Nå jobber han selvstendig som grafisk designer, og har alt fra artister til kostholdsveiledere på kundelista. Han har en fantastisk sarkastisk humor, og man skulle ikke trodd at så lyse, lette og inspirerende kokebøker skulle komme ut av hans maskin.